Hvem er jeg? Hvor er vi på vej? Findes Gud? Læs mere her.Hvem er jeg? Hvor er vi på vej? Findes Gud?

Læs introduktion med kosmiske symboler.

Vi er på vej fra dyreriget til at blive mennesker. Læs mere her.Vi er på vej fra dyreriget til at blive mennesker.

Guds evige verdensplan i et kosmisk symbol.

Vejen til lykken får sin forklaring vha. reinkarnation. Læs mere her.Vejen til lykken får sin forklaring vha. reinkarnation.

Selviskhedens princip erstattes af Kristus-princippet. Kærlighed er vejen til freden.

Download brochurer


Dette informationsmateriale er sammensat af Stiftelsen Tredje Testamentet under vejledning af Rolf Elving. Du kan gratis downloade og udskrive det, eller læse det online. Vi anbefaler at få tilsendt en færdigtrykt version med billeder og symboler i højeste kvalitet til kostpris. Dette er en nonprofit service vi tilbyder, som man anmoder om ved at sende en mail her. Alle publikationer er til fri nonprofit afbenyttelse, forudsat at der ikke ændres i indholdet.

 

Et vindue til evigheden - PDF

I denne populære brochure på 28 sider (A5 PDF) skitseres den røde tråd gennem Det Tredie Testamentes evige verdensbillede ved hjælp af udvalgte kosmiske symboler.

Katalog over litteraturen og de kosmiske symboler - PDF

Dette er en samlet introduktion på 52 sider til Martinus' udgivne symboler nr 1-44 og alle bøger. Kataloget er udarbejdet for at muliggøre fremvisning af symbolerne i forbindelse med udstillinger og andre præsentationer. Det var forfatterens ønske at symbolerne ikke fremvises uden forklaringer.

Rolf Elving: En introduktion til Det Tredie Testamente

Denne bog indeholder en introduktion til Det Tredie Testamente.

Rolf var Martinus nære ven og sidste personlige elev. Her kan du gratis downloade en ny PDF-udgave af Rolf Elvings bog: "En introduktion til Det Tredie Testamente".

Klik her eller på bogen for at downloade den.

DanskForside

Side 1 ud af 2